نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

كاربرد اينولين در فراورده هاي لبني 1398/07/20 13:43:54

نویسندگان : مریم شمشیرساز علی معتمد زادگان
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

بررسی روشهای استخراج بتاگلوکان 1398/07/20 12:18:24

نویسندگان : مریم شمشیرساز علی معتمد زادگان مهران اعلمی مهدی شیخ عربی
زبان : فارسی سال انتشار : 1398 محل پذیرش : سومین کنگره بین المللی وبیست وششمین کنگره علوم وصنایع غذایی

تاثير شير خشك سويا بر روي فعاليت آلفا آميلازي آرد وبياتي نان بربري 1398/07/16 13:01:55

نویسندگان : مریم شمشیرساز حبیب الله میرزایی محمد حسین عزیزی مهران اعلمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : بیست ودومین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

تاثير شير خشك سويا بر روي ويژگيهاي فيزيكي وشيميايي آرد بربري 1398/07/16 12:52:44

نویسندگان : مریم شمشیرساز حبیب الله میرزایی محمد حسین عزیزی مهران اعلمی عالیشاه
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : بیست ودومین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

بررسي روشهاي استخراج اينولين 1398/07/16 12:28:53

نویسندگان : مریم شمشیرساز علی معتمد زادگان
زبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ارقام گندم در منطقه غرب استان گلستان 1398/07/14 23:31:28

نویسندگان : مریم شمشیرساز
زبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

روشهای تشخیص موجودات اصلاح شده ژنتیکی 1398/07/14 23:19:15

نویسندگان : مریم شمشیرساز جمشید فرمانی
زبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) کپسوله شده در ماست در طول نگهداری 1395/06/22 21:22:58

نویسندگان : لیلا امین الاسلامی اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی احمد زند مقدم
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : بیست ویکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی

بررسی ارقام تجاري گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد 1395/04/22 13:27:41

نویسندگان : مژگان توفیقیان مریم شمشیرساز
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : دومین همایش ملی علوم وصنایع غذایی قوچان

مقایسه میزان مایکوتوکسین در سیلوي فلزي و انبار ساده در کارخانجات آرد 1395/04/22 13:23:01

نویسندگان : مریم شمشیرساز مژگان توفیقیان
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : دومین همایش ملی علوم وصنایع غذایی قوچان